Amplasament

zona Cotroceni, Bucuresti, Romania

Anul

2011

Stadiu

Finalizat

Dimensiune

180 mp

DESPRE PROIECT

Deschis din luna octombrie 2011, salonul de ceai Joie de vivre, de pe str. Nicolae Paulescu, nr 61, Cotroceni, isi propune înca din faza de proiect sa va intampine cu o atmosfera cu totul deosebita fata de restul ceainariilor.
Interiorul, alcatuit din 3 încaperi, fiecare cu o atmosfera si o identitate proprie, este realizat intr-un stil Bohemian-Chic. Acesta este caracterizat printr-un mix,  pe un fundal clasic, al unor elemente cu design modern si eclectic astfel incat sa se creeze diversitate si coerenta la nivelul imaginii generale a spatiului interior.

În camera rosie, cum le place proprietarilor sa o numeasca datorita culorii tapetului ce îmbraca peretii, se combina elemente clasice si moderne în acelasi timp, alaturînd cu succes elementelor de decor în culori vii,  ornamente si accesorii originale si unice (custom made).
Camera marocana, cu divanul încarcat de perne în texturi si culori multiple, te introduce într-o atmosfera orientala, care te imbie la rasfat …alaturi de o narghilea…
Camera maro, cu aer usor rustic, datorita texturilor, cromaticii  si pieselor de mobilier, te copleseste cu display-ul de recipiente de ceai din esente exotice.
Materialele folosite variaza de la lemn masiv, pluta, sticla colorata.

S-a proiectat:
– bucatarie tip restaurant conform cu cerintele din domeniu.
– spatii anexe (vestiar angajati, bai angajati)
– terasa exterioara (proiect realizat in colaborare cu AZARA LANDSCAPE)
– mobilierul si obiectele decorative
– elemente de BRANDING (obiecte promotionale, logo, meniuri, etc.)