Amplasament

Targu Mures, jud. Mures

Anul

2015 – 2016

Stadiu

Finalizat

Dimensiune

250 mp

DESPRE PROIECT

Proiectul a inclus pe langa cel complet de arhitectura si partea de amenajare de interior. Este vorba despre casa [CA] din Targu Mures, situata in zona rezidentiala de case a orasului, o zona cu un statut aparte la nivel urban prin calitatea locurii si a panoramelor. De la bun inceput s-a mizat pe idea unor deschideri cat mai mari de ferestre, cu multa lumina naturala si vederi cat mai ample asupra orasului. Beneficiarii au fost de acord sa abordam un stil modern – industrial cu tente elegante pe alocuri, vioi ca si cromatica si mai ales cu niste costuri accesibile.

Constructia casei a fost finalizata la rosu in iulie 2015 cand s-a inceput partea de amenajare de interior. Dialogul cu beneficiarul, un cuplu tanar cu copil mic, a fost inca de la inceput extrem de facil, factor ce a influentat covarsitor rezultatul final.

Am folosit materiale de foarte buna calitate fara a exagera in nici un caz la capitolul costuri. Documentarea si alegerea materialelor si a mobilierului a fost un proces foarte lung dar pe deplin meritat. Am mentinut permanent un echilibru intre eficienta si design, intre costuri si calitate, intre detaliu si intreg.